top of page

OVER ONS

Ons verhaal begint op het moment dat wijnliefhebber Pieter Gregoir in 2005 zijn eerst pallet wijn uit Spanje invoert en vanuit de garage fles per fles, doos per doos aan vrienden en familieleden verkoopt. Er zouden ontelbare palletten uit Spanje, Frankrijk, Italië en Oostenrijk volgen…
 

In 2014 wordt de winkel "La Vinoteca" in centrum Ertvelde geopend, sindsdien dé ontmoetingsplaats voor wijnliefhebbers uit de streek. Vaste openingstijden stellen onze particuliere klanten in staat ons te vinden voor hun bestellingen en aankopen.

Philippe komt in de zaak in 2019. Na een loopbaan in de financiële sector is hij klaar om aan zijn hobby ook een professionele wending te geven. Nog in 2019 wordt er onder de naam Huufdveugel een eigen wijn in de markt gezet.

Huufdveugel gregoir.png

Gregoir wil zich in de wereld van de wijnhandel profileren als een betrouwbare en stabiele partner, zowel voor de particuliere via "La Vinoteca" als voor de professionele klant via "Gregoir". Ook aan de wijnbouwers waarmee wij samenwerken stellen wij ferme eisen. Hun bereidheid om op lange termijn hoge kwaliteitsnormen aan te houden en de mogelijkheid om exclusieve importlicenties af te spreken, zijn bepalend in onze keuze. Zo kunnen wij onze klanten unieke producten met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden.​

 

Structuur

Gregoir zorgt voor de selectie, import, douaneformaliteiten en magazijnbeheer. Vervolgens verdelen we onze wijnen via een netwerk van wijnshops en wijnhandels. Onze eigen wijnshop La Vinoteca maakt deel uit van dit netwerk.

Als wijnhandel kan je de wijnen verdelen in jouw regio naar retailers, traiteurs, restaurants, wijnbars, cafés en uiteraard via particuliere verkopen hetzij via degustaties, een wijnwinkel of webshop.

idee gregoir.png

Als toeleverancier werken we met wekelijkse leveringen. Daarnaast stellen we technische fiches, beeldmateriaal en promotiemateriaal ter beschikking. Tevens kan je voor degustaties gebruik maken van glazen, toog, koelemmers, enz...

structuur.png
DNA

Ondernemen is voor ons het uitbouwen van duurzame relaties, zowel met onze producenten als met onze eindklanten. Werken op lange termijn zit in het DNA van onze onderneming. 

Voel je je aangesproken door wie we zijn en door wat we doen ? Zin om als Brand Ambassador een aantal wijnen aan jouw gamma toe te voegen?

​Neem contact op en we maken graag een afspraak.

Alvast tot dan !

Gregoir top.png
bottom of page